Ondernemen is teamwork.

Wij zijn Aron van Doorn en Leon Zoetekouw, oprichters en de drijvende kracht van AccountantZ. Met ruim 15 jaar ervaring in de wereld van het MKB als accountant, fiscalist, controller, financieel manager en bedrijfskundige.

Wij geloven dat het behalen van doelen en waarmaken van ambities sneller, beter en effectiever kan door het uiterste uit jezelf te halen. Wij bereiken dit door onze klanten te omringen met het best passende team, het juiste tactische plan en een verrassend unieke aanpak. Wij werken met passie in het belang van u als ondernemer op een open, proactieve en persoonlijke manier. Een win-win situatie door het effectief verbinden van onze ervaring, kennis en persoonlijke kwaliteiten met uw passie en ondernemerskunde.

Intensief samenwerken, dat is wat onze klanten willen. Heldere denkbeelden en realistische oplossingen is wat onze klanten verwachten. Persoonlijke betrokkenheid en commitment is wat onze klanten krijgen bij het realiseren van onderscheidend vermogen en succes, nu en in de toekomst.

Wij maken graag met u persoonlijk kennis, om u te leren kennen en de kracht van onze aanpak voor uw bedrijf toe te lichten. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek, liever nog komen wij bij u langs.

Aron van Doorn en Leon Zoetekouw
Lees meer over uw teamcoaches Leon en Aron
Diensten van AccountantZ, accountant Tiel
Lees meer over onze activiteiten