Onze nieuwe collega Judith Roverts-Mulder

judith_accountantzGraag stel ik mezelf aan u voor. Ik ben Judith Roverts-Mulder, 37 jaar en ik ben getrouwd met Erik. Samen hebben we twee dochters van 7 en 9 jaar.

Sinds 1 februari werk ik bij AccountantZ als managementassistente.

Toen ik nog op school zat, wist ik al dat ik graag de ‘secretariële’ kant op wilde. Door mijn stage kwam ik op een advocatenkantoor terecht, waar ik ruim 6 jaar heb gewerkt en heel veel heb geleerd. Toen maakte ik de overstap naar een notariskantoor, waar ik uiteindelijk 12 jaar heb gewerkt. Weer heel wat anders, heel erg leuk en ook hier heb ik ontzettend veel geleerd. Ik hield me vooral bezig met familierecht en ondernemingsrecht.

Begin december kwam ik op Facebook de advertentie van AccountantZ tegen. Eigenlijk was ik helemaal niet opzoek naar een nieuwe baan, maar de advertentie sprak me zo aan, waardoor ik dacht: “Ik trek de stoute schoenen aan en waag het erop!”. Zo gezegd, zo gedaan. Sollicitatiebrief gemaakt en nog dezelfde dag drukte ik met de kriebels in mijn buik ’s avonds laat op de knop ‘verzenden’. Een week later werd ik uitgenodigd voor een gesprek, zo spannend! Dit had ik totaal niet verwacht! Het werd het langste en vooral het leukste sollicitatiegesprek dat ik ooit heb gevoerd. De manier waarop ik werd aangenomen was nog leuker, ik was de avond van het gesprek nét thuis, toen ik werd gebeld… Ik was aangenomen!!! Mijn nieuwe jaar kon niet beter beginnen!

Wat me ontzettend aanspreekt aan AccountantZ is de betrokkenheid bij de klant. Aron en Leon weten precies wat er bij een klant speelt. Dat vind ik zo bijzonder. Nooit eerder ben ik zo veel betrokkenheid, enthousiasme, passie en gedrevenheid tegengekomen bij het runnen van een kantoor. Mede daardoor ben ik ontzettend trots dat ik deel uitmaak van dit kantoor.

Waar sta je voor? Dat vind ik altijd een lastige vraag… Het eerste wat in me opkomt is dat ik sta voor rechtvaardigheid en gelijkheid. Ik heb een ontzettende hekel aan onrechtvaardigheid en onrecht. Ik kan daar absoluut niet tegen.
Ik ben ambitieus in wat ik doe en ik streef ernaar dat het altijd beter (of leuker) kan. Ik ben graag een helpende hand. Ook probeer ik naar iemands goede kanten te kijken, ook al is dat soms misschien wel eens lastig. Ik zou het mooi vinden als meer mensen dat proberen te doen. Kijken naar de goede kanten en vooral niet te snel oordelen.

In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn paarden te vinden. Ze staan bij ons thuis en dat is heerlijk. Lekker rommelen bij de paarden, daar kan ik zo van genieten. Zo maak ik mijn hoofd weer even helemaal ‘leeg’. Daarnaast sport ik graag. Sinds een jaar doe ik aan CrossFit, een ontzettend leuke vorm van sporten, waar ik erg veel energie van krijg. Ook hou ik heel erg van lezen. Vooral literaire thrillers vind ik geweldig!

’s Nachts kun je me altijd wakker maken voor sushi of chocola, heerlijk!

Jaren geleden ben ik met een vriendin bijna drie weken wezen backpacken in Thailand, dat zou ik ooit nog weleens willen doen! Of samen met de kinderen een reis maken naar Australië, dat lijkt me ook een fantastische ervaring.