Maak kennis met Mariëlle, onze nieuwe collega

Marielle Spies, accountant tiel

Graag stel ik mezelf aan u voor. Ik ben Mariëlle Spies, 32 jaar en ik ben getrouwd met Maarten. Samen hebben we twee dochters van 3 en 7 jaar.

Sinds 1 maart werk ik bij AccountantZ als Assistent Accountant.

Na mijn studie heb ik eerst vijf jaar gewerkt bij een accountantskantoor waar ik heel veel geleerd heb. Na die vijf jaar heb ik de overstap gemaakt naar de administratieve afdeling van een deurwaarderskantoor. Hier heb ik bijna tien jaar met plezier gewerkt.

Half november werd ik benaderd door Aron of ik het leuk zou vinden om bij AccountanZ te komen werken. Eigenlijk was ik helemaal niet op zoek naar een nieuwe baan, maar ging het gesprek aan met Leon en Aron. Het sollicitatiegesprek was ontzettend leuk en het voelde meteen vertrouwd. Een paar dagen erna belde Leon me op om nog even wat formaliteiten door te nemen en daar had ik een nieuwe baan per 1 maart 2017.

Wat ik heel bijzonder vind bij AccountantZ is dat Aron en Leon zo betrokken zijn bij de klanten en bij het personeel. Ook het hele team is zo hecht en het voelt heel vertrouwd. Mede daardoor ben ik ontzettend trots dat ik deel uitmaak van dit team.

Ik sta vooral voor eerlijkheid en elkaar in zijn waarde laten. Ik heb een ontzettende hekel aan mensen die zich beter voelen als een ander. We zijn allemaal mensen met goede en slechte eigenschappen.
Ik ben ambitieus in wat ik doe en heel erg leergierig. Tevens hou ik van een uitdaging die ik hier bij AccountantZ zeker heb gevonden.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met de meiden te knutselen of spelletjes te doen of met het gezin leuke dagjes uit te gaan. Tevens hou ik er ook van om een boek te pakken en rustig op de bank te lezen. Je eigen helemaal te verliezen in het verhaal. Ook vind ik het heerlijk om een dag / avond met vriendinnen af te spreken.

’s Nachts kun je me altijd wakker maken voor chocolade! Heerlijk.

Dan de vraag wat ik ooit nog zou willen doen. Ik moet zeggen dat mijn verlanglijstje al aardig vervuld is. Heb een hele lieve man, twee prachtige dochters, een leuk huis wat ons thuis is en een super leuke baan. Wel wil ik nog graag een keer met het gezin naar EuroDisney in Parijs. Dus dat staat nog op mijn verlanglijstje.