Case PST Business Services.

case-pst_foto
Het bedrijf:
PST Business Services in Tiel heeft 25 jaar ervaring in het waarborgen van bedrijfscontinuĆÆteit door middel van bewaking van bedrijfsprocessen, applicaties en infrastructuur. Daarnaast verzorgt het bedrijf ook de vertaalslag van IT performance naar optimalisatie van bedrijfsactiviteiten en resultaten. Het klantenbestand in Europa omvat meer dan 200 bedrijven, van MKB tot multinationals en van logistieke dienstverleners tot verzekeringsmaatschappijen. Meer informatie: www.pst.eu.
Als directeur / eigenaar van PST ben ik, Olaf van Dam, trots op de resultaten die wij samen met het team in de afgelopen 25 jaar hebben bereikt.

De case:
AccountantZ heeft mij en mijn voormalige businesspartner vanaf vorig jaar intensief ondersteund en begeleid bij de terugtreding van hem als mede-eigenaar en de overname van zijn aandelenpakket. Geen eenvoudige opdracht, naast de concrete financiĆ«le onderwerpen speelden er vanzelfsprekend ook organisatorische – en persoonlijke zaken een belangrijke rol. Allemaal aspecten die Leon Zoetekouw en Aron van Doorn, de oprichters van AccountantZ, uitstekend beheersen. Zij brengen de onderwerpen terug naar de kern en zorgen voor inzicht en overzicht. Ze nemen je mee in hun manier van denken en werken en zorgen met hun persoonlijke aanpak en aandacht voor een vertrouwensband. In spannende situaties zorgt hun positieve kijk en aanstekelijke humor voor relativering, we hebben ook veel gelachen! Als ik er op terugkijk, dan kan ik stellen dat zij mij de zekerheid en het vertrouwen hebben gegeven om deze stap te maken.

De waarde:
Leon en Aron zijn met hun kennis, ervaring en als persoon heel complementair aan elkaar. Ze vormen samen een krachtige mix ten aanzien van aanpak, analyse, creativiteit, realiteit en openheid. Met een scherpe focus op inhoud en voortgang worden samenhangende oplossingen bedacht en gerealiseerd. Hun persoonlijke benadering en open contact zorgen voor een breed draagvlak binnen mijn bedrijf.
Zij vervullen nu samen met mij een soort managementteam voor PST. Periodiek beoordelen wij de resultaten, sturen bij waar nodig en maken de haalbaarheid van nieuwe initiatieven inzichtelijk.
Het brede scala van diensten die zij aanbieden dekt alle bedrijfskundige aspecten af, die je als ondernemer nodig hebt voor het runnen van je bedrijf. Als team ondersteunen zij mij om PST topsport te laten bedrijven.